A day of volunteering with us

Have you ever wondered how it is to be a part of the Saturday activities ? Here is a sneak peak from the last Saturday in our centre in Fushe Kosove, where a group of students from Public Speaking class of the American University in Kosovo visited the activities and made this wonderful video !

Thank you Getoar Agushi, Adonis Gashi, Arlind Lepaja and Fjolla Gashi for this video.

***

A keni paramenduar ndonjehere si është të jesh pjesë e aktiviteteve të së shtunes ? Në këtë link mund ta gjeni një pjesë të vogël të këtij aktiviteti nga e Shtunja e kaluar në qëndren tonë në Fushë Kosovë ku disa student të klases së Public Speaking të Universitetit Amerikan në Kosovë të cilet e krijuan këtë video të mrekullueshme !

Ju faleminderit për videon Getoar Agushi, Adonis Gashi, Arlind Lepaja dhe Fjolla Gashi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *